Rp schilder en klussenbedrijfGevel schilderen

Een goede kwaliteit van een geschilderde gevel is noodzakelijk, aangezien een gevel heel wat te verduren krijgt en dus goed beschermd moet zijn.

Kies een dampdoorlatende muurverf die speciaal geschikt is voor buitenmuren. Deze verf heeft 2 voordelen. Ze voorkomt dat vocht naar binnen dringt en laat opgenomen vocht dat zich in de muren bevindt toch ontsnappen. Dat is belangrijk om problemen te voorkom.

Wilt u de gevel van uw woning een totaal ander uitzicht geven? Dan is uw gevel kaleien zeker het overwegen waard. Het geeft de buitenmuren niet alleen een karakteristiek uitzicht, maar beschermt tevens tegen allerlei weersinvloeden.

Kaleien is een oude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister met een blokkwast op de muur- meestal metselwerk- wordt uitgestreken.

De kalk vormt daarbij niet alleen een goede beschermingslaag tegen vocht en andere invloeden, het verbergt ook ongewenste oneffenheden.

Door uw gevel te kaleien  krijgt- het huis een nieuwe, authentieke uitstraling

Kalei is beschikbaar in wit, maar kan door toevoeging van kleurpigment ook in vele kleuren worden toegepast. Het is een milieuvriendelijke en duurzame methode om uw gevel te schilderen.