Rp schilder en klussenbedrijfOver ons

U bent op zoek naar een betrouwbare schilder?

Weet u waarom andere klanten voor ons kiezen? Wij krijgen de meeste nieuwe klanten door mond tot mond reclame. Als u het ons vraagt, komt dat door de manier waarop wij werken en het vertrouwen dat we hierdoor krijgen.

Afspraak is afspraak, netjes werken en natuurlijk goed materiaal gebruiken. Schilderen is een tijdrovend werk waarbij de meeste tijd zit in het schoon, glad en in goede staat te brengen van de te behandelen oppervlaktes. Pas dan, als je het juiste materiaal gebruikt en je vak als schilder verstaat, krijg je een resultaat dat lang meegaat.

Wij zijn op deze manier  35 jaar geleden begonnen en we hopen dat we er nog jaren mee kunnen doorgaan.

 Mijn naam is Richard Passchier. Ik ben in 2009 na 22 jaar in Nieuw- Zeeland te hebben gewoond teruggekeerd naar Nederland.

Ik ben in Nieuw- Zeeland opgeleid als Painter Decorator, en in 1988 met mijn leerlingschap begonnen bij Hickey & Son Painters and Decorators in Wellington.

Na terugkomst in Nederland ben ik in Haarlem begonnen met mijn schilder-en klussenbedrijf, gespecialiseerd in schilder-en afwerkingswerk voor binnen en buiten.

Mijn eerste klus was meteen een gigantisch project: een uitgebrand monumentaal pand in de binnenstad van Amsterdam ( het oudste pand, uit 1485) van binnen-en buiten te schilderen en het houtwerk te restaureren. Dit was ruim 18 maanden werk.

Ik heb sindsdien aan veel monumentale panden  in Amsterdam en Haarlem gewerkt. Maar natuurlijk ook aan rijtjeshuizen, vrijstaande panden, appartementen, boerderijen en chalets op vakantieparken.

Ik woon sinds 2019 in Apeldoorn en werk in heel Gelderland. Op aanvraag ook in andere delen van Nederland.

Mijn motto is “passie en kwaliteit.”

Voor mij zijn  goede communicatie en vertrouwen erg  belangrijk ; de opdrachtgever moet goed geïnformeerd zijn over waar we mee bezig zijn.

Wij werken per slot van rekening aan iemands belangrijkste investering en eigendom.